Hydroponi blir vardagsmat i USA

Hydroponi blir vardagsmat i USA

United Nations Food Inc., i USA har inlett ett samarbete med inomhusodlingsföretaget Square Roots. United Nations Food är en mycket stor distributör av organisk och naturligt producerad mat i USA. Den stora nyheten i denna nyhet är att en av deras kunder är livsmedelskedjan Whole Foods, vilket förhoppningsvis kan bidra till att hydroponi blir ett mainstream och accepterat sätt att producera hälsosam mat.

Den första odlingsanläggningen kommer bli nästan 2000 m2 stor och Square Roots VD påpekar att insatsen är viktig för planeten, människors hälsa och för att säkra matproduktionen vars bräcklighet coronapandemin avslöjade.

For original story in English, click link below:

Hydroponic farming comes to major food distributor  Sustainability Magazine

Leave a Comment

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply