Södertälje Science Week 1-3 februari

Södertälje Science Week 1-3 februari

Imorgon startar Södertälje Science Week som är tre heldagar till och med fredag. Flera föreläsningar och seminarier kommer gå att se digitalt, men några är endast för platsbesökare. Anordnarna beskriver eventet som “ett framtidsinriktat samhällsforum med fokus på hållbarhet” och välkomnar till ett program med “över 60 kostnadsfria programpunkter inom hållbar utveckling, hållbar produktion och stadsutveckling.” Programpunkterna berör ämnen inom temat, såsom kompetensförsörjning, Agenda 2030 och stads- och samhällsutveckling. De besökare som törs får chansen att testa glass med insektsströssel som en del av temat på framtidens matproduktion.

Torsdag 2 februari anordnar utvecklingsnoden MatLust konferensen “Rusta livsmedelssystemet – hållbara matsystem i en osäker tid” mellan 9-15.

Leave a Comment

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply