Campus Roslagen gästar workshop för Tango-W för lokalodlade bananer i Norrtälje

Campus Roslagen gästar workshop för Tango-W för lokalodlade bananer i Norrtälje

EU-projektet Tango-W (Transformative cApacity in eNerGy fOod and Water) hälsar på i Norrtälje nästa vecka!

Campus Roslagen gästar via Utvecklingscentrum den 24 april en workshop för att arbeta på ett projekt som kan leda till att bananer kan odlas i Norrtälje. Tanken är att odlingen ska vara en akvaponisk anläggning i ett kupolformat växthus, beläget centralt.

Den 27 april kommer 16 forskare från fyra olika länder med koppling till Tango-W bjudas in till att utveckla idéerna och att delta vid en middag-och tangobjudning på Campus Roslagen för att arbeta vidare med Tango-projektet.

Läs mer om eventet här.

Leave a Comment

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply